GE13

7 May

Assalamualaikum wbt

Tamat sudah Malaysia 13th GE. As we are all aware off, opposition hast lost. Tapi ini bukanlah noktah buat aku untuk berjuang (nak kene reset berjuang untuk agama not for my own benefit). Sampai sekarang rase tak cukup tido. Why? Saturday nite, lepak dengan Semsasians sampai pukul 3am, I bet if the next day kitaorg tak mengundi and kalau tak kerane Nor nak drive long distance from Kuantan to Johor, we would’ve continue until dawn. This time, trip to Kuantan is definitely worthwhile. Sunday pulak stay up to keep track with GE result. Tapi end up sleep at 10pm and bangun balik pkl 12 and stay up sampai 3am sbb sangat terkezut dgn result GE. Sangat sedey woiii. Luckily Selangor PH on Monday. Today pulak sangat takde mood nak bekerja. Tapi bila sampai ofis, everybody is talking about the past GE13.

Short chat with my colleague

Me: Kau pegi megundi tak?

My fren: Pegi la, kau pegi tak.

Me: Pegi (while showing my finger yang tinggal sisa dakwat)

My fren: Tempat kau menang x?

Me: Mesti la menang, tempat kau? (tak sempat la kawan aku tu reply) Shah Alam kan..of cos la menang.

Ok sambung kerja..

 

menunaikan kewajipan

menunaikan kewajipan

 “Good friends, good books, and a sleepy conscience: this is the ideal life.”


“Good friends, good books, and a sleepy conscience: this is the ideal life.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

On Da Street

There are many ways people talk on the street... but it is up to you to reflect how do people talk on the street. If you wish for a betterment, reflect it on your words...

...moments to remember...

Life is too short. Enjoy it while it is yours.

Life is too short. Enjoy it while it is yours.

Ibu Bapa Bijak

Life is too short. Enjoy it while it is yours.

Bayt Al-Iman

Life is too short. Enjoy it while it is yours.

Ustazah Siti Khadijah | Mendorong Pelajar Menjadi Pejaya!

Life is too short. Enjoy it while it is yours.

cinta-rasul

Life is too short. Enjoy it while it is yours.

%d bloggers like this: