PRU13

30 Apr

Assalamualaikum wbt

 

Tak lama lagi semua (semua ke? husband I pon x registered..ape daa) akan mengundi. Tak tahu la mana parti yang akan memerintah. Yang pasti I’ve declared my option eventho I know yang undi adalah rahsia (rahsia ke?). Yes, I’ll vote for PR. Why? That is not the correct question to ask because I don’t have a solid answer to give or to explain. Apa yang ada is just for my own gratification and self-interest. For instant, I’ll vote PR because of their manifestos, eventhough I am not sure the adherence. But at least I dont have to pay for my water bill anymore..giggles.

I thot I adalah neutral voter. I am not actually. I am at the opponent side. How I found out that? I ade bace satu blog, FreeMalaysiaToday (FMT) – a politically neutral blog (At least I rase blog tu neutral). Bila baca a few articles, I somehow tak boleh accept the bad things about PR. Bukan ape, dah 50yrs BN rules Malaysia, tapi kami the commoners ni makin rase terhimpit oleh kehidupan. Ini adalah luahan rase dari seorang manusia yang ade rumah and ade kereta. Macam mana pulak dengan orang yang xde rumah? tak ke mereka2 ni rasa terhimpit beribu kali ganda lebeh. Dah la xde rumah. Sewa mahal, at the end of the day bukan rumah tu dapat kat kite pon. Whereas PR, at least Selangor dh xde nak kene bayar air and if PR rules after this, hope they can do even better i.e. hapus PTPTN, lower down fuel price, electricity tariff etc.

FB – ade fren yang sokong BN, ade yang sokong PR. Tapi roughly ramai yang sokong PR. Yang sokong BN tu, 90% adelah dari golongan yang berada. Golongan2 berada ni tak terpikir ke pasal isu lembu 250juta tu. Yang sokong PR tu, standard of living lebeh kurang mcm I jek la. Derang ni lebeh kepada nak meningkatkan taraf hidup masing2 la. Nak ade rumah. Nak ade luxury car. Nak shopping branded stuff. kalau kata manifesto PR ni hanya akan membuat org kaya tu bertambah kaya. Biaqpi la. Asalkan kite the commoners ni boleh hidup and bernafas dinegara sendiri.

Luahan rasa jek ni

 

Adios.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

On Da Street

There are many ways people talk on the street... but it is up to you to reflect how do people talk on the street. If you wish for a betterment, reflect it on your words...

...moments to remember...

Life is too short. Enjoy it while it is yours.

Life is too short. Enjoy it while it is yours.

Ibu Bapa Bijak

Life is too short. Enjoy it while it is yours.

Bayt Al-Iman

Life is too short. Enjoy it while it is yours.

Ustazah Siti Khadijah | Mendorong Pelajar Menjadi Pejaya!

Life is too short. Enjoy it while it is yours.

cinta-rasul

Life is too short. Enjoy it while it is yours.

%d bloggers like this: